REWIND DISCO HIT
8
oct
REWIND DISCO HIT
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
8 octombrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment

 

Show-ul REWIND DISCO HIT a fost reprogramat  pentru luna octombrie 2022

 

Evenimentul va avea loc pe 8 octombrie, la Arenele Romane

 

Belen Thomas, In-Grid, Ivana Spagna, Sonia Mosca, Los Locos, Eruption feat. Precious Wilson, Johnson Righeira și Tony Esposito, artiștii internaționali care ar fi trebuit să urce pe scena Arenelor Romane din București în data de 23 iulie 2022, la ediția din acest an a evenimentului REWIND DISCO HIT, amână întâlnirea cu publicul din România până în toamnă.

 

Astfel, REWIND DISCO HIT va fi prezentat publicului, sâmbătă, 8 octombrie 2022, la Arenele Romane, iar biletele cumpărate pentru reprezentația din luna iulie își păstrează valabilitatea pentru data la care a fost reprogramat.

Decizia organizatorilor cu privire la amânarea evenimentului a fost cauzată de schimbările majore care au intervenit în programul individual al artiștilor, fapt ce a făcut imposibilă susținerea completă a întregului program artistic. Din dorința de a respecta în totalitate conceptul show-ului REWIND DISCO HIT, organizatorii au agreat împreună cu managementul atistic nou dată de desfșurare, respectiv 8 octombrie 2022.

 

Persoanele care și-au achiziționat bilete pentru evenimentul REWIND DISCO HIT programat inițial pe 23 iulie 2022 la București și nu pot participa în noua dată reprogramată (8 octombrie), pot solicita rambursarea contravalorii biletelor în termen de 14 zile de la data prezentului anunț, respectiv până la 31 iulie 2022 inclusiv.

În acest sens, clienții care doresc rambursarea contravalorii biletelor sunt rugați să trimită o solicitare pe contact@entertix.ro.

 

Despre REWIND DISCO HIT

Numeroși artiști internaționali din perioada de glorie a muzicii anilor ‘70/’80/’90, dar și nume titrate ale scenei muzicale actuale, vor da startul ediției REWIND DISCO HIT din acest an și vor concerta pe scena Arenelor Romane din București. Belen Thomas, In-Grid, Ivana Spagna, Sonia Mosca, Los Locos, Eruption feat. Precious Wilson, Johnson Righeira, sau Tony Esposito sunt artiștii care te vor face să vibrezi, să cânți și să dansezi, ca în vremea primelor discoteci și a baieramurilor de la care puteai pleca doar în zori. Comunicat de presă 18.07.2022

 

Muzica live, energia dansului, bucuria distracției vor fi ingredientele unui show complet în care refrenele celor mai iubite melodii ale tuturor timpurilor îi vor cuceri pe nostalgici. REWIND DISCO HIT dă timpul înapoi și readuce la intensitate maximă atmosfera din vremea anilor ‘70 - '90, cu melodii celebre, precum: „Panama” sau „Survivor” (Belen Thomas), „Tu es Foutu”, „In-Tango” (In-Grid), ”Kalimba de Luna” (Tony Esposito), „Tic, tic, tac”, „Macarena” (Los Locos), „I can’t stand the rain”, ”One way ticket”, „Hands Up” (Eruption), „Kalimba de luna” (Tony Esposito) sau „Call me” (Ivana Spagna) și „Vamos a la Playa” (Johnson Righeira).

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles