Beatles Flamenco Jazz
19
mai
Beatles Flamenco Jazz
Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”, Bd Octavian Goga nr. 1, Bucuresti
19 mai 2022, Ora 20:00

Info eveniment


Irina Sârbu alturi de Groove Garden by Sorin Zlat feat. Robert Patai si Lucas Molina, va asteapta la Teatrul de Opereta si Musicall din Bucuresti cu un spectacol de exceptie. "Beatles Flamenco Jazz" este un eveniment tribut adus legendarilor The Beatles.

 

Spectacolul are loc in Bucuresti, in data de 19 Mai 2022, la ora 20:00, pe scena Teatrului de Opereta si Musicall.

Unii dintre cei mai titrati artisti ai momentului vor explora intr-o maniera non-conformista de jazz si flamenco celebrele hituri ale britanicilor, invitandu-ne sa "ardem" intr-o seara plina de viata, culoare si romantism. Muzica si dansul, coardele chitarelor sau bataile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele de jazz, facandu-ne sa aclamam la sfarsitul serii: Ole!

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Eleanor Rugby, Lady Madonna si multe altel hituri sunt promisiunea unei seri memorabile cu "Beatles Flamenco Jazz"!

Irina Sarbu este cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de jazz romanesti, prezenta vocala calda, catifelata, cu straluciri estompate si mladieri insinuante, dublate de sensibilitate sau temperament exploziv si imaginatie improvizatorica.

Irina are la active numeroase aparitii notabile: Danube Jazz & Blues Festival (Galati 2014), London Horniman Museum (Romanian Cultural Institute London, 2014) Creative Fest (Bucharest 2014), "Green Sounds" Festival (Bucharest 2014), "Campina Jazz Festival" (Campina 2014), "Music & Tradition" CreART Festival (Bucharest 2014) sau Kennedy Center & New York Drom Club (Romanian Cultural Institute New York, 2013)

Irinei Sarbu i se alatura supergrupul Groove Garden intitiat si condus de redutabilul pianist si compozitor, Sorin Zlat, precum si vocalistul Robert patai si – nu in ultimul rand - Lucas Molina, exoticul dansator nascut in anul 1985 in Buenos Aires, Argentina. Acesta a studiat dansul flamenco inca din copilarie, in paralel cu studiul intrumentelor de percutie clasice si traditionale arabesti. in Romania ajunge in anul 2010, unde incepe sa devina cunoscut publicului larg prin participarea la mari spectacole, printre care se numara deschiderea Festivalului Callatis (Mangalia 2011), Finala Cupei Uefa Champions League (2012), Eurovision (2013), Ateneul Roman (2014) sau Sala Radio (2016) si a colaborarilor cu Loredana, David Bisbal sau Andra.

In anii '60, muzica The Beatles era pe cat de respectata, pe atat de populara. in timp ce The Fab Four ca grup impingeau granitele muzicii rock si stabileau standardele pentru decadele ce aveau sa urmeze, fiecare membru in parte isi juca propriul rol revolutionar.

Pe masura ce muzica The Beatles crestea in complexitate, tot mai multi muzicieni de jazz au fost atrasi de a explora aceste compozitii extraordinare, melodii superbe, armonii parca divine, de o neconventionala complexitate armonica si metrica. Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul pentru song book-ul lor a noi si noi generatii de muzicieni de jazz si nu numai.

Flamenco este o forma de arta pasionala si seducatoare, o cultura misterioasa si neinteleasa, care a "ars" Andalucia timp de aproape 500 ani, ajungand astazi sa aiba milioane de "aficionados" in intreaga lume.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles