Eduardo Guerrero - The Best of Flamenco
26
mai
Eduardo Guerrero - The Best of Flamenco
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
26 mai 2022, Ora 19:30

Info eveniment

Minunea dansului spaniol, așa cum îl numește presa internațională, Eduardo Guerrero, vine la București pe 26 mai 2022.

Aclamat și adulat de public, cu articole excepționale în presa din SUA, Marea Britanie, Olanda, etc, Eduardo Guerrero este un dansator cu o energie trepidantă și o expresivitate incredibile.

Supranumit și regele flamenco-ului modern, cariera și faima sa internaționale au explodat odată cu Trofeul cîștigat la Festivalul de la Cadiz, în 2017.

El danseaza imposibilul

Guerrero a sudiat dans clasic și contemporan la Conservatorul din Cadiz și a dansat pe scenele celor mai importante teatre și festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

“…Guerrero și-a creat un stil unic, clădit pe o tehnică fără cusur și o estetică contemporană“ El este recomandat de revista Dance drept unul dintre cei mai importanți dansatori ai scenei internaționale.

“…Coregrafia sa este modernă și curajoasă... Guerrero nu își fixează limite pentru că nu are nevoie de ele. El dansează imposibilul“ – îl descrie revista Flamenco Divino.

 “… este brutal, radical… Dansează cu furie dezlănțuită… Uneori gol și sălbatic. Dar acest dansator de flamenco nu își pierde niciodată eleganța și stilul care îl caracterizează. “

Spectacolul “Faro” propune o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstrație temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de un grup de muzicieni de elită.

Guerrero (traducerea numelui în spaniolă este „războinicul’) vine insoțit de o tânără dansatoare și coregrafă de excepție, Maria Moreno, care și-a câștigat deja o faimă internațională.

Guerrero si Moreno aduc cu ei 2 chitariști de primă clasă și doi vocaliști unici în Spania, care impreună explodează în spectacolul ‘Faro’ (‘Farul’).

Tensiunea, ritmul, intensitatea și viteza acestui spectacol fac din el probabil cel mai important eveniment cultural al primăverii din București

 

Trends & News
Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
9
sep
Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
Cluj Napoca
Casa de Cultura a Studentilor
Surorile Osoianu&Lupii lui Calancea
19
mai
Surorile Osoianu&Lupii lui Calancea
Bucuresti
Arenele Romane
MICHAEL MAYO @ Masters of Jazz
24
apr
MICHAEL MAYO @ Masters of Jazz
Bucuresti
Sala Rapsodia
ZUCCHERO  WORLD WILD TOUR 2023
27
iun
ZUCCHERO WORLD WILD TOUR 2023
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles