Backstage Boys - show de improvizatie
18
feb
Backstage Boys - show de improvizatie
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
18 februarie 2022, Ora 19:00

Info eveniment

Un spectacol captivant şi exploziv, plin de idei, poveşti şi creativitate. Fără niciun fel de regie, scenariu sau alte pregătiri.

Totul se întâmplă chiar sub ochii tăi, pentru prima și singura dată.

Nu există două spectacole Backstage Boys asemănătoare. Show-ul este controlat de un prezentator care preia sugestiile tale şi le introduce în jocurile noastre. Ne poţi cere să vorbim într-o anumită limbă străină (care vrei tu), ne poţi da sugestii de orice fel de spaţii, locuri în care să se desfăşoare scenele, calităţi-defecte, replici, titluri de cântece pe care noi să le improvizăm pe loc sau poţi vedea poveşti pe care ai vrut întotdeauna să le citeşti, dar pe care nimeni nu s-a încumetat să le scrie, practic tu decizi ce vrei să facem.

 

Cătălin Coșarcă, Sever Andrei, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea și Vlad Mihu îți promit o seară în care vei râde pe săturate în cadrul unui show plin de spontaneitate și de surprize


MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacolele Teatrului Infinit.

– Sala de spectacole și foaierul Teatrului Infinit din București, str. Mihai Eminescu127, sunt  dotate în conformitate cu toate normele de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior.

– Accesul se face începând cu 15 minute înaintea fiecărei reprezentații, deaceea vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora anunțată pe bilet să fie realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora anunțată accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Numărul de locuri este limitat la 50% din capacitatea sălii. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, cu respectarea marcajelor și a indicațiilor personalului teatrului. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii la intrare și purtarea măștii de protecție pe toată durata spectacolului sunt măsuri de protecție obligatorii.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles