Festivalul Winterfest Poiana Brasov
18-21
feb
Festivalul Winterfest Poiana Brasov
Centrul de Agrement Poiana Brasov, Brasov
18 - 21 februarie 2022, Ora 12:00

Info eveniment

WINTERFEST 2022 POIANA BRASOV – READY, STEADY, SNOW!

Povestea Winterfest România merge mai departe cu cea de-a cincea ediție a festivalului, organizată în deplină conformitate cu măsurile de protecție igienico-sanitară, în cadrul a trei zile de sărbătoare, în cea mai îndrăgită stațiune montană a noastră.

În intervalul 18-21 februarie 2022, pârtia Bradul din Poiana Brașov alături de Centrul de agrement și Salvamont Brașov se vor alătura inițiativei Winterfest pentru a găzdui 3 zile de activitate pe zăpadă, marcate de momente muzicale, competiții sportive cu premii, dar și activități și activări pe pârtie organizate de sponsori și parteneri.

Pe 19 și 20 februarie, iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să încheie sezonul rece cum se cuvine și să își demonstreze aptitudinile în cadrul Cupei Fischer Poiana Brașov - Powered by George, competiție de schi slalom paralel și snowboarding slalom paralel, la finalul căreia vor fi premiați cei mai dinamici participanți.

În ceea ce privește momentele de live acts, o serie de artiști în vogă precum Subcarpati, Spike, CTC, Argatu & Moș Martin, Gojira & Planet H, DJ Shiver & ZDA, K-lu, Dj. Sauce, Suburbia 11, Madliquid, Adrian Saguna, Prankie, Ikim, Keeble vor avea grijă ca toți participanții să se bucure de o atmosferă de senzație și să se dezlănțuie pe ritmuri energice.

Cu alte cuvinte, indiferent de nivelul de stăpânire a plăcii sau a schiurilor, preferințe muzicale, vârstă sau clasă socială, cea de-a cincea ediție a Winterfest România oferă o gamă completă de activități, gata să asigure un weekend de poveste tuturor participanților, amintindu-le ce bogății turistice oferă țara noastră.

Winterfest este un festival montan autohton, organizat de iubitorii de munte pentru împătimiții sporturilor pe zăpadă, care aduce împreună adrenalina competițiilor sportive, distracția de la baza Aprés Ski-urilor, activările energizante și atmosfera de festival întreținută de artiști pentru toate gusturile. În cadrul evenimentului din Poiana Brașov, echipa Winterfest a pregătit o activitate specială pentru cei care iubesc și protejează muntele, numită Reciclează și Plantează. Fiecare participant la Winterfest are posibilitatea să colecteze selectiv și să recicleze deșeurile. Pentru fiecare persoană care colectează, reciclează și promovează acestă activitate, echipa Winterfest planează un copac în judetul Brașov în anul 2022. Astfel promovăm și încurajăm colectarea selectivă, dar și activitățile de împădurire.

Accesul la Winterfest Poiana Brasov

● accesul se face pe bază de abonament + dovada vaccin/test

● abonamentele includ asigurare în caz de accidentare (pe perioada evenimentelor)

● abonamentele includ asigurare Storno (se returnează 90% din suma biletului dacă nu poți să ajungi la eveniment)

Astfel, după încă un an marcat de incertitudini și restricții, Winterfest revine alături de publicul său cu o serie de activități de iarnă, organizate pe diferite niveluri de experiență și în deplină conformitate cu măsurile sanitare în vigoare.

Activitățile organizate sub umbrela Winterfest România au ca principal obiectiv promovarea turismului local și dezvoltarea stațiunilor autohtone prin desfășurarea de concursuri de ski și snowboarding și alte activități cu specific montan, dar și susținerea artiștilor români prin concertele în aer liber organizate în cadrul festivalului. De asemenea, Winterfest își propune să educe publicul autohton în privința consumului acestui tip de divertisment.

WINTERFEST - MĂRIȘEL, CLUJ

WINTERFEST 2022 MĂRIȘEL – FESTIVAL PREVIEW

În intervalul 4-6 februarie 2022, Mărișel Ski & Bike Resort se alătură inițiativei Winterfest pentru a găzdui 3 zile de activitate pe zăpadă, marcate de momente muzicale, competiții sportive cu premii, dar și activități și activări pe pârtie organizate de sponsori și parteneri.

Pe 5 și 6 februarie, iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să încheie sezonul rece cum se cuvine și să își demonstreze aptitudinile în cadrul Cupei Fischer Mărișel - Powered by George, competiție de schi slalom paralel și snowboarding slalom paralel, la finalul căreia vor fi premiați cei mai dinamici participanți.

În ceea ce privește momentele de live acts, serile o să fie animate de Dj Shiver și echipa OWPEN Cluj, care vor avea grijă ca toți participanții să se bucure de o atmosferă de senzație și să se dezlănțuie pe ritmuri energice.

Winterfest este un festival montan autohton, organizat de iubitorii de munte pentru împătimiții sporturilor pe zăpadă, care aduce împreună adrenalina competițiilor sportive, distracția de la baza Aprés Ski-urilor, activările energizante și atmosfera de festival întreținută de artiști pentru toate gusturile.

În cadrul evenimentului din Mărișel, echipa Winterfest a pregătit o activitate specială pentru cei care iubesc și protejează muntele, numită Reciclează și Plantează. Fiecare participant la Winterfest are posibilitatea să colecteze selectiv și să recicleze deșeurile. Pentru fiecare persoană care colectează, reciclează și promovează acestă activitate, echipa Winterfest planează un copac în judetul Cluj în anul 2022. Astfel promovăm și încurajăm colectarea selectivă, dar și activitățile de împădurire.

Accesul la acest eveniment este gratuit și se face pe baza de vaccin / test.

Astfel, după încă un an marcat de incertitudini și restricții, Winterfest revine alături de publicul său cu o serie de activități de iarnă, organizate pe diferite niveluri de experiență și în deplină conformitate cu măsurile sanitare în vigoare.

WINTERFEST - COLECTEAZĂ ȘI PLANTEAZĂ

În cadrul Winterfest 2022, echipa Winterfest a pregătit o activitate specială pentru cei care iubesc și protejează muntele, numită Reciclează și Plantează. Fiecare participant la Winterfest are posibilitatea să colecteze selectiv și să recicleze deșeurile. Pentru fiecare persoană care colectează, reciclează și promovează acestă activitate, echipa Winterfest planează un copac în judetul Cluj în anul 2022. Astfel promovăm și încurajăm colectarea selectivă, dar și activitățile de împădurire.

 Campania de încurajare a colectării selective constă în amenajarea unui spațiu special în cadrul celor două evenimente, unde participanții găsesc informații utile despre reciclare dar și trei recipiente speciale în care se colectează hârtia, sticla și peturile de plastic.

Persoanele care colectează selectiv în cadrul evenimentului și promovează această activitate, pot participa și la campania de plantare pe care echipa Winterfest o pregătește pentru anul 2022.

Winterfest Poiana Brașov (18-21 Februarie 2022)

Locație: Centrul de Agrement Poiana Brașov

● 3 zile de concerte & apres Ski

● Activări pe pârtie

● Cupa Fischer la Ski/Snowboard

● Zona de foods&drinks

ARTIȘTI: Subcarpati, Argatu & Mos Martin, CTC, Spike, Suburbia 11, Shiver+Zda, Gorjia & Planet H, K-lu, Adrian Saguna, Dj Sauce, Madliquid, Ikim, Keeble, Prankie.

Winterfest Mărișel, Jud. Cluj (04-07 Februarie 2022)
Locație: Mărișel Ski & Snow Resort

● 3 zile de party & apres Ski

● Activări pe pârtie

● Cupa Fischer la Ski/Snowboard

● Zona de foods&drinks

ARTIȘTI: DJ Shiver, TBA

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles