EuroBasket 2017 Logo
Termeni si Conditii
1. Achizitionarea biletelor la evenimente de pe acest site este supusa urmatorilor termeni si conditii pe care, prin plasarea unei comenzi, va obligati sa le respectati. Aceste conditii se aplica si in cazul in care vizitatorul nu cumpara biletul direct de la Myticket, ci de la un punct oficial de vanzare, contractat de Myticket (denumita in continuare MT).

Continutul si software-ul de pe acest site este proprietatea MT si este protejata de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare fraudoloasa de copiere / modificare / download-are va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna acestui acord sunt automat excluse si nu sunt recunoscute de catre MT.

2. Conditii Generale

Utilizatorii care acceseaza site-ul eurobasket2017.myticket.ro isi pot achizitiona bilete pentru FIBA EuroBasket 2017. Biletele comandate pot fi platite online prin card bancar. Biletele comandate vor fi expediate la adresa de e-mail specificata.

Nu se vor procesa comenzile persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de comanda. In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, MT isi rezerva dreptul de a le anula.

In cazul biletelor livrate prin curier va rugam sa desfaceti plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la MT catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau ii poate evacua din locatie.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, activitaţile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii - bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.

MT nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorii trebuind sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.

Biletele nu sunt proprietatea companiei MyTicket, ci a organizatorilor, astfel nu se aplica reglementarile privind politica de garantie. In cazul in care un spectacol este anulat sau reprogramat, MT va returna cumparatorilor doar contravaloarea biletelor, si nu va returna nici costurile suplimentare (taxa de procesare, taxa de rezervare, cazare, bilete de avion, bilete de tren, curierat, comisioane bancare etc.). Biletele deteriorate sau care nu au fost cumparate din reteaua MT nu vor fi rambursate. Mutarea spectacolului/ evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii sau amanarii evenimentului pentru care a fost achizitionat.

In cazul in care biletele sunt pierdute/ furate/distruse sau deteriorate in orice fel de catre utilizatorul final, MT nu este raspunzator pentru acest lucru iar reprintarea acestora nu va fi posibila.

Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor. MT isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

3. Confidentialitate

MT garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti.
La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), MT isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.
MT se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Adresa de e-mail pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor – office@myticket.ro

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a fi rezolvate prin e-mail, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu reprezentantul departamentul nostru de relatii cu clientii nr. telefon +4 0720 842 538.