Narcotango

Narcotango

Narcotango revin la Bucuresti pe 15 mai intr-un spectacol unic, cu un concept coregrafic marca Razvan Mazilu

La a treia vizita in Romania, trupa agentiniana a pregatit pentru fani un spectacol extraordinar, in care timp de 2 ore tango-ul electronic va fi insotit de un concept coregrafic de Razvan Mazilu.

Spectacolul din mai de la Bucuresti propune un nou concept, inspirat de stralucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admira diverse stiluri de dans intr-un spectacol plin de emotie si povesti pasionale pe ritmurile Narcotango.

Evenimentul va avea loc in data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, iar pana la data spectacolului ultimele noutati vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.

Evenimentul este organizat de NGI Events si este sustinut in calitate de parteneri media de catre: 9AM.ro, Anyplace.ro, Askmen.ro, Bestmusic.ro, Calendarevenimente.ro, ele.ro, Esquire, iConcert.ro, Metropotam, peteava.ro, Sapte Seri, Trilulilu.ro, Vedeta.ro, Wall-Street.ro si Ziare.com

Narcotango s-au consolidat ca o referinta majora a stilului nuevotango, fiind nominalizati de doua ori la premiile Latin Grammy (2009 si 2010) pentru cel mai bun album de tango si avand la activ peste 16 turnee internationale in principalele orase din Europa, America si Argentina.

Razvan Mazilu  este unul dintre cei mai apreciati dansatori si coregrafi romani, care si-a inceput traseul profesional de la o varsta frageda, devenind inca din anii liceului solist al Companiei de Dans Contemporan “Contemp”, mai intai la Opera Nationala Romana, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat. Din 1993 este stapanul propriului destin artistic, devenind free-lancer si isi continua cariera in dubla ipostaza: de interpret si creator.

 

Incepand de astazi 11.05.2012 se aplica o reducere de 15% pentru toate categoriile de preturi .


Biletele pot fi cumparate in reteaua magazinelor Diverta !

 

Event Narcotango
Location Sala Palatului, Bucharest
Date 15 May 2012
Hour 20:00