Fast Dating

Fast Dating

Echipa Fast Dating (www.fast-dating.ro) va organiza in data de 9 mai 2012, incepand cu orele 19.00 primul eveniment de tip speed dating. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, locatia aleasa fiind Rococo Club&Lounge, situat in Centrul Istoric, pe Strada selari nr.12.

Speed dating-ul reprezinta un concept relativ nou pe piata de profil din Romania. Evenimentele de acest tip presupun ca un numar egal de barbati si femei se intalnesc pentru a-si gasi potentiali parteneri de cuplu/prietenie intr-o locatie si la o data stabilita de organizatori. Fiecare persoana are 7 minute pentru a purta o discutie cu un participant de sex opus, apoi trece la altul, pana cand toate combinatiile au fost epuizate. La finalul intalnirii, participantii lasa cate o lista cu preferintele lor, cu cine ar dori sa aiba o a doua intalnire. Organizatorii vor fi aceia care furnizeaza datele de contact acolo unde exista potrivire.

Fast Dating este adresat in special persoanelor carora cariera le ocupa o mare parte din timp sau pentru care site-urile matrimoniale ori retelele de socializare nu reprezinta solutia optima in a-si face noi prieteni sau in a-si intalni perechea.

Biletele vor fi comercializate prin intermediul MyTicket.ro. Pentru a putea participa la eveniment, cei interesati trebuie sa aiba intre 24 si 33 de ani, sa se inscrie pe site-ul www.fast-dating.ro cu seria si numarul de bilet achizitionat, utilizand formularul de inscriere disponibil la adresa mai sus mentionata.

Despre Fast Dating

Fast Dating este o organizatie recent infiintata, cu o echipa tanara si dinamica. Obiectivul sau consta in promovarea conceptului de speed dating si organizarea de astfel de evenimente in Romania. Motto-oul Fast Dating este “Acesta ar putea fi inceputul unei frumoase prietenii...”

Event Fast Dating
Location Rococo Club & Lounge, Bucuresti
Date 09 May 2012
Hour 19:00