Endstille

Endstille

S-au pus in vanzare biletele pentru concertele pe care grupul german Endstille le va sustine in Romania. Pe 27 aprilie trupa va urca pe scena in Clubul Fabrica din Bucuresti, iar pe 28 aprilie va fi prezenta in clubul Rockstadt din Brasov.

Endstille activeaza de peste zece ani, fiind un nume sonor in zona black metalului. Discografia formatiei cuprinde 10 produse, cel mai recent titlu fiind lansat in 2011.  “Infektion 1813” este primul album inregistrat alaturi de noul solist Zingultus (ex-Nagelfar) si este cotat drept unul din cele bune produse black metal ale anului 2011.

Akral Necrosis va avea statutul de invitat special la cele doua concerte. Formatia activeaza din 2006 în zona black cu influente trash, iar  palmaresul sau cuprinde EP-ul “Outcast Litanies” si aparitii alaturi de nume precum Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Hecate Enthroned, Eastern Front, Negura Bunget

In prezent Akral Necrosis lucreaza la albumul Pandemic Domination. Videoclipul oficial al piesei ce da titlul produsului poate fi urmarit mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=42a6zE6qmTo

Concertele Endstille & Akral Necrosis sunt organizate de Mighty Owl Productions si Cavalleria Events .

Event Endstille
Location Club Fabrica, Bucuresti
Date 27 April 2012
Hour 19:00
Promoter Mighty Owl Productions şi Cavalleria Events