Lord of the Dance - Dangerous Games
Lord of the Dance revine anul viitor in Romania cu spectacolul “Dangerous Games”

Lord of the Dance – Dangerous Games, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine in primavara anului viitor la Sala Palatului din Bucuresti. Pe 13 aprilie, echipa celor mai indragiti dansatori din lume isi propune sa ofere publicului bucurestean o experienta unica, printr-o coregrafie inovatoare si o productie elaborata, extrem de bine adaptata noilor tehnologii.

“Dangerous Games” este o spectaculoasa punere in scena a unei bine-cunoscute si iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful si regizorul proiectului, in timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de productia muzicala. Show-ul a avut premiera in 2014 la London Palladium, culminand si cu aniversarea celor 20 de ani de cand Flatley a devenit o senzatie internationala. Dupa acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentatii ce au avut loc cu sala inchisa in tari precum Canada, Irlanda, Germania, Germania, Australia si, bineinteles, Romania. Odata cu acest spectacol, Flatley si-a mai implinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 saptamani a impresionat si emotionat mii de oameni, atat prin intermediul dansului, cat si prin intermediul unor productii mult mai grandioase. 

Lord of the Dance: Dangerous Games continua sa fie un mare success in intreaga lume, avand un mix surprinzator de dans si muzica, de contemporan si traditional, toate construite sub umbrela talentului si a pasiunii pentru arta. Pentru acest show au fost pastrate cateva numele celebre din “Lord of the Dance”, dar productia este reimprospatata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si, bineinteles, cea mai mare si talentata echipa de dansatori irlandezi. 

Spectacolul va ajunge pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti, iar biletele sunt disponibile incepand de astazi, 6 noiembrie, pe MyTicket.ro. Dupa epuizarea celor 400 de bilete preturile vor fi urmatoarele: 100 lei (categoria 5), 150 lei (categoria 4), 200 lei (categoria 3), 250 lei (categoria 2), 300 lei (categoria 1) si 350 lei (categoria VIP).
EventLord of the Dance - Dangerous Games
Date13 April 2018, Hour 20:30
VenueSala Palatului, Bucuresti
Select your seats from the map below. Use the scroll wheel to zoom in and out. Navigate by dragging the map. To add or remove a seat from the shopping cart click on it. The contents of your shopping cart and discount options (if available) will appear on the bottom of your screen.
Categoria V
100.00 lei - Full price
Categoria IV
150.00 lei - Full price
Categoria III
200.00 lei - Full price
Categoria II
250.00 lei - Full price
Categoria I
300.00 lei - Full price
Categoria VIP
350.00 lei - Full price
This site uses cookies. By browsing this site, you agree to the use of cookies. Close