Sukhishvili
19
iun
Sukhishvili
Sala Polivalenta, Iasi
19 iunie 2022, Ora 19:30

Info eveniment

DANSURILE PERICULOASE ALE BĂRBAȚILOR GEORGIENI

 

Sar scântei pe scenă din săbiile și cuțitele bărbaților Sukhishvili!

Aici totul este pe bune: pasiune arzătoare, viteză incredibilă, precizie și putere.

 

Dansatorii georgieni uimesc cu coreografia sa, cu rotirile în aer și la sol, cu săriturile amețitoare care abundă scena cu energie. Bărbații dansează cu o precizie uimitoare, iar femeile se mișcă grațios precum îngerii.

 

Ei dansează în șosete fără ajutorul pantofilor „de blocaj”. Unicii bărbați în lume care dansează în șosete. În cele mai vechi timpuri se consideră inadmisibil să stai în genunchi în fața unei domnișoare. În schimb să stai pe degete se consideră a fi un mod special de a reda admirația.

 

Cartea de vizită a ansamblului este „Dansul pe degete”, care reprezintă o mișcare coregrafică renumită și necesită cea mai înaltă calificare și iscusință a dansatorului.

 

 

The Washington Post (SUA)

„Încercați să faceți un salt în grup în aer, apoi să reveniți drepți la podea în genunchi și să vă ridicați ca să repetați asta iar și iar! Realizați o rotire pe degete în cizme moi cu o asemenea viteză, încât nimeni să nu reușească să vă observe fața, și în același timp rotiți-vă în genunchi pe perimetrul scenei!  Fermecați astfel doamnele minunate care vă urmăresc liniștit și frivol dansul curajos, scopul căruia este să le cucerească simpatia.”

 

 

Daily Mirror (Marea Britanie)

„Artiștii georgieni sunt perfecțiunea în persoană. Nici măcar nu e dans. E zbor. E o furtună pe scenă.”

 

 

New York Post (SUA)

„Două ore și jumătate vor zbura ca în secunde înainte de a reuși să decideți ce să urmăriți cu mai multă atenție și admirație – muzica, costumele minunate sau tehnica uimitoare a dansatorilor.”

 

 

----------------------------

Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili”

După o istorie de mai bine de 70 de ani, concertele Baletului Național al Georgiei „Sukhishvili” au fost vizitate de zeci de milioane de spectatori încântați din diferite colțuri ale lumii! Baletul vine pentru prima dată la IAȘI pentru a vă încărca cu energia sa exclusivă!

 

Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” a fost fondat în anul 1945 de către Iliko Sukhishvili și Nino Ramishvili și de atunci promovează în lume tradițiile georgiene. Mai mult de 300 de evoluări pe an au dus baletul național georgian „Sukhishvili” pe cele mai importante scene ale lumii, printre care și Royal Albert Hall, Metropolitan Opera și Madison Square Garden. Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” este recunoscut de toți!

 

100 de dansatori, 2500 de costume unice, orchestra și coregrafia exotică superbă, încântă audiența cu dansurile curajoase cu elemente de acrobații și arte marțiale! Costumele de poveste și istoria povestită dinamic cu o pasiune de nedescris, fac din baletul „Sukhishvili” un spectacol unic pentru întreaga familie! Deaceea, criticii recunosc Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” ca fiind „a opta minune a lumii” și „un fenomen unic”.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles