Creditul
24
iul
Creditul
Curtea Artistilor, strada Morii nr.1A, Zalau
24 iulie 2020, Ora 21:00

Info eveniment

Cumpără acum abonamente pentru toate spectacolele la preț redus!

 

Creditul - regia Mihai Constantin

Cu: Răzvan Vasilescu, Matei Constantin

 Vineri, 24 iulie, ora 21:00, la Curtea Artiștilor(str. Salamon Jozsef, nr. 11)

 

În sociologie, un fapt neadevarat devine adevarat prin consecintele sale. Această teoremă se aplică într-o manieră inedită în ,,Creditul’’, o comedie savuroasă în care, timp de o oră și douăzeci de minute, raportul de putere dintre cele două personaje se schimbă constant, oferind publicului o porție de umor autentic. Manipulare, ironie, agonie și… extaz? Nu, doar umor, situațional, firesc, puternic.

Ce se intampla atunci când ai nevoie de un credit, dar nicio bancă nu e dispusă să ți-l ofere? Recurgi la ultima variantă: manipulare și amenințare. Niciun bancher, în situatia de față Razvan Vasilescu, n-o să te poată refuza atunci când îi prezinți cruda realitate în față. O să-i seduci nevasta? Nimic din viața pe care o cunoștea până acum nu va mai fi la fel?

Ramane de văzut cum iese fiecare, în stilul său, din situatia asta.

Răzvan Vasilescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori români de teatru și cinema. Performanța sa excepțională în filmul “California Dreamin” a contribuit la recompensarea filmului cu premiul “Un Certain Regard” în 2007 la Festivalul de Film de la Cannes.

Matei Constantin este un tânăr actor ce provine dintr-o familie de artiști, fiind nepotul marelui George Constantin și fiul cunoscutului actor Mihai Constantin, de la care a moștenit dragostea pentru scenă. Matei este încă student la U.N.A.T.C.  I.L.Caragiale, Facultatea de Teatru și s-a îndrăgostit de actorie din perioada liceului când a făcut parte din Trupa AS, trupă de teatru pentru liceeni. În Creditul îl vedem evoluând alături de Răzvan Vasilescu,oferindu-ne o comedie savuroasă.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles