Festivalul National de Rock 2020-ADRIAN ORDEAN
21
nov
Festivalul National de Rock 2020-ADRIAN ORDEAN
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
21 noiembrie 2020, Ora 19:30

Info eveniment

FESTIVALUL NATIONAL DE ROCK 2020

ANIVERSARE ADRIAN ORDEAN

45 DE ANI DE ACTIVITATE

21 noiembrie, ora 19.30, Sala Palatului

 

COMUNICAT

 

Ieri, 8 martie 2020, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:

„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam Festivalul National de Rock 2020 – Aniversare Adrian Ordean, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 28 aprilie 2020 pentru data de 21 noiembrie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație.

Bilete rămân valabile, neputand fi returnate pentru ca concertul a fost reprogramat in data de 21 noiembrie 2020 iar aceasta situatie se datoreaza exclusiv unui caz de forta majora.

Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, ieri, 8 martie 2020.

Ne cerem scuze pentru această amânare si va multumim pentru intelegere. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile.

 

 

 

          În data de 21 niembrie 2020, Sala Palatului din București găzduiește un spectacol eveniment marcat de împlinirea a 45 de ani de activitate a marelui chitarist si compozitor Adrian Ordean.

Dotat și talentat instrumentist rock , mare chitarist, compozitor  de marcă ai muzicii ușoare românești, unul dintre cei mai prolifici compozitori români și inginer de sunet, născut la Sibiu, pe 10 martie 1955, Ordean este cel ce a inventat trupa A.S.I.A. și a făcut din Compact un brand pe scena pop-rock-ului.  Majoritatea formațiilor românești din anii ᾽80 și ᾽90 au înregistrat în studioul său, Migas Real.

 Anul acesta Adrian Ordean implineste 65 de ani de viata si 45 de ani de cariera, si DUPA ANI SI ANI…(titlu simbol al unuia din hiturile compactine, care l-a facut celebru) , isi serbeaza cariera cu un spectacol legenda, unde se reunesc pe scena fosti membri ai trupelor in care el a activat, pentru care a compus, pentru care a orchestrat  si artisti cu care a cantat de- a lungul vietii.

  Spectacolul este un maraton din trecut pana in prezent, si aduce pe scena o parte din evolutia muzicii poprock din Romania. Montajul video, povestile, momentele surpriza si hiturile vor face din acest elegant spectacol o adevarata GALA A MUZICII POPROCK.

   Veti canta impreuna hiturile celebre compuse de Adrian Ordean: Ia cu tine si inima mea, Trenul Pierdut, Pseudofabula, Cine esti tu oare, Sa te gandesti la mine, Zilele, Pe tine te visez mereu, Singur te caut in noapte, Dupa ani si ani... alaturi de mari voci ale muzicii poprock din Romania.

Invitati in acest grandios spectacol sunt: Compact B, Schimbul 3 by Adrian Ordean, Pact, Trupa Ordean, Amadeus, Asia, Compact, Rosu si Nesgru, Sfinx Experence, Riff, Grup 74 si Sens Unic, Stereo precum si Mihai Pocorschi, Dan Bitman, Tavi Colen, BodoVladimir Pocorschi, Tudor Turcu, Rares Dragomir, Nicu Patoi, Mugurel Vrabete, Silvia Dumitrescu, Eugen Caminschi si Florin Laghia.

Prezentatori sunt Liviu Zamora, Bebe Astur, Dan Helciug si Emma Stefan.

Din toamna anului 2012, Adrian Ordean cântă cu trupa LEO IORGA & ORDEAN, care in decembrie 2012 devine prin contractual cu CASA DE DISCURI ROTON, PACT by LEO IORGA & ADI ORDEAN. La 16 ani după ce au apucat-o pe căi diferite, doi artişti de legendă ai României colaborează din nou. Leo Iorga şi Adrian Ordean revin pe scenă pentru a aduce în atenţia fanilor hituri cunoscute din perioada 1988-1996, compuse de Adrian Ordean.  Acest duo care a făcut legendă în rock-ul românesc în perioada în care a cântat în COMPACT se întoarce, „după ani şi ani”, oferind o adevărată revelaţie în muzica de gen. În aprilie 2014, trupa PACT lansează albumul Numărul Unu, cu compozitiile lui AdrianOrdean.

Povestea merge mai departe si in 2017 apare COMPACT B unde se reunesc pe scena  fosti membri care au activat sub numele de Compact si SCHIMBUL3 by ADRTIAN ORDEAN proiect unde sunt interpretate piese compuse de Adi de-a lungul timpului.

         “Aniversarea a 45 de ani de carieră este un milestone pe care nu îl puteam ignora. Atât publicul român, cât și sarbatoritul, aveau nevoie de o celebrare grandioasă așa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte între generații, un show special unde își dau întâlnire mari nume ale scenei muzicale românești și care va genera multă emoție”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

  

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles