Bucharest Jazz Society
15
nov
Bucharest Jazz Society
Zaar Lifestyle, Soseaua Nordului 7-9, Bucuresti
15 noiembrie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Seria petrecerilor tale favorite continua, fenomenul Jazz Syndicate Live Sessions oferindu-ti ultima sa productie,  acum mai mare si mai spectaculoasa ca niciodata:

 

“BUCHAREST JAZZ SOCIETY”

 

cel mai cool concept de “Jazz Party”, in care socializarea cu unii dintre cei mai faini oameni din oras se va combina intr-un mod cosmopolit cu concertele marca Jazz Syndicate, completate de un fine dinning facut cu pasiune si perfectiune.

 

La o cină delicioasă ce include preparate pentru toate gusturile si buzunarele și acompaniată de un pahar sofisticat de bautura, serile de răsfăț muzical propun desfatarea simturilor, într-o atmosferă muzicală selectă. Totul in stilul marilor cluburi de Jazz, precum Ronnie Scott’s (Londra), sau Blue Note (New York)!

 

Si pentru ca… putina distractie nu a omorat pe nimeni, dupa concertele sustinute de cei mai importanti artisti locali sau internationali, petrecerea va continua pana dupa miezul noptii pe ritmurile lui DJ LUCA REDD, proaspat revenit din cluburile din Shanghai, ce va face un fusion de electro swing, jazz, hip hop, sau hituri actuale!

 

Gazda primitoare ne va fi ZAAR Lifestyle - Club & Restaurant, situat in universul de vis al Parcului Herastrau, pe Sos. Nordului 2-7.

 

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet, acesta avand pretul de 50 lei pana in ziua evenimentului, sau 70 de lei la intrare, in masura disponibilitatii. Mesele se rezerva exclusiv dupa achizitionarea biletelor, iar noi va recomandam sa va grabiti daca inca vreti sa prindeti un loc la cel mai posh eveniment din oras!

 

Pentru detalii intrati pe pagina de Facebook, unde puteti lua legatura cu unul dintre organizatorii evenimentului.

 

Programul serii:

 

19:30 - Opening Gates;

 

20:00 - 22:00  - VIORICA PINTILIE Quintet - “My Baby Just Cares For Me”

Viorica Pintilie - voce // Harvis Cuni Padron - trompeta // Johny Bica - pian // Adrian Flautistu - contrabass // Iulian Nicolau - baterie;

 

22:00 - Late Night… - LUCA REDD - DJ SET

Electro Swing // Jazz // Hip-Hop // Contemporary Hits;

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles