Water Music Festival
12-18
aug
Water Music Festival
Ceahlau, Comuna Ceahlau
12 - 18 august 2019

Info eveniment

 

Festival de muzica si sporturi de apa

 

Localizare - Judetul Neamt, comuna Ceahlau, Debarcader, lacul Izvorul Muntelui ( lacul Bicaz)

Artisti invitati - Zdob si Zdub, Kempes, Trenul de noapte, Celelalte cuvinte, Scarlet Aura, Green Ties, Zob, Fara zahar, Odysey, Radu Captari.

Sportivi invitati - Rowmania, Ivan Patzaichin - http://rowmania.ro/festival/

- Bicaz Kayak Fest, Bogdan Iftemie - http://bicazkayakfest.ro/

 

La poalele muntelui Ceahlau, intr-o zona parca rupta din povestile dacilor, se naste in 2018, festivalul Water Music. Asezat pe un tapsan, pe malul lacului Izvorul Muntelui, cunoscut si ca lacul Bicaz, festivalul si-a propus de la prima editie, sa devina locul de intalnire al iubitorilor de sporturi de apa, al muntelui si al celor care iubesc natura. Cu ajutorul sponsorilor acestui eveniment, festivalul a reusit din primul an de existenta, sa devina etalon pentru organizatorii de festivaluri in ceea ce priveste, dragostea fata de natura, atmosfera calda si prietenoasa in care trebuie sa se desfasoare un astfel de eveniment. Originalitatea acestui festival consta in faptul ca uneste genurile blues, folk si rock, ofera participantilor la festival posibilitatea de a practica sporturi de apa, iar incepand de anul acesta incercam sa punem la dispozitia publicului posibilitatea de cazare in campinguri cu corturi complet utilate, corturi suspendate si cazare pe apa in corturi plutitoare sau pontoane. Scopul festivalului este acela de a atrage oameni de buna calitate, de a organiza concerte de buna calitate astfel incat zona comunei Ceahlau sa se dezvolte cu decenta si in primul rand cu grija pentru natura.

 

12 August - deschiderea festivalului, prezentare eveniment, prezentarea intentiilor  viitoare ale festivalului in ceea ce priveste sustinerea comunitatii, dezvoltarea de noi oportunitati de bussines pentru localnici si protejarea mediului. Invitatii catre primari din zona, capitanul portului Bicaz, AJVPS, Parcul National Ceahlau, etc...

13 August - Open stage, activitati sportive, clubul nautic Outdooris sub egida Bicaz Kayak Fest organizeaza  demonstratii nautice, incepand cu ora 20.00 organizatorii va propun proiectie de film pe un ecran imens in aer liber.

14 August - Open stage, activitati sportive, demonstratii nautice, concert  Radu Captari.

15 August - Ziua Marinei - Redeschiderea Debarcaderului Ceahlau - Parada barcilor si sportivilor, Concurs de caule. Party marinaresc - concert trupa de coveruri.

16 August - activitati sportive, Rowmania Fest si Asociatia Ivan Patzaikin Mila 23 concurs de vaslit in canotcile 10+1, demonstratii nautice, concerte trupa Zob, Scarlet Aura si Marcian Petrescu & Trenul de noapte.

17 August -  parada motociclistilor cu demonstratii de abilitati, activitati sportive, Rowmania Fest si Asociatia Ivan Patzaikin Mila 23 concurs de vaslit in canotcile 10+1, demonstratii nautice, concert Zdob si Zdub, Kempes si Green Ties.

18 August - parada masinilor de off - road cu demonstratii pe trasee dificile, demonstratii nautice, concert Celelate cuvinte, Odyssey si Fara zahar.

 

Activitatile  pe apa vor fi organizate de sportivi de la clubul Outdooris sub egida Bicaz Kayak Fest, festival partener in organizare inca de la prima editie, pentru zilele de 13, 14 si 15 august. Pentru zilele de 16 august si 17 august, partenerul de anul acesta Rowmania va fi alaturi de noi cu proiectul inițiat de Asociația “Ivan Patzaichin – Mila 23” în parteneriat cu Administrația Națională “Apele Române” .

Copiii insotiti, cu varsta pana in 14 ani au intrare gratuita.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles