Joia Pacatosilor - Alina Manole si Raul Kusak
25
apr
Joia Pacatosilor - Alina Manole si Raul Kusak
Clubul Taranului, Intrarea Monetariei, Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 3, Bucuresti
25 aprilie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak* este o poveste muzicala despre dragostea reala. Premisa incomoda de la care porneste povestea este aceea ca nu exista exclusivitate absoluta in relatiile de cuplu. Ca nu exista adult care, desi implicat intr-o relatie, sa nu se simta atras si de alte persoane. De la atractie la fapte, de la o aventura la despartire, de la minciuna la marturisirea adevarului si consecintele acestuia… iata episoade de viata pe care le defineste povestea “pacatosilor”. (*spectacolul este recomandat persoanelor peste 18 ani)

Alina Manole si Raul Kusak au gandit impreuna acest spectacol-concept al carui debut a avut loc in 2012, in “joia neagra” de dinaintea sarbatorii de Pasti. Fara a avea nicio legatura in sine cu subiecte/coordonate religioase, aceasta intamplare a dat titlul spectacolului, jucat/cantat de atunci in oricare zi a saptamanii. Despre rolul terapeutic al conceptului s-a tot scris in ultimii ani. La fel s-a scris si despre magia celor doi artisti, a caror energie si eleganta muzicala se contopesc in trairi de scena aparte, intr-o stare incredibil de intima cu cel care asculta.
Scenariul povestii este scris de Alina Manole. Cantecele care sustin traseul pacatosilor sunt, de asemenea, compuse de artista si reinterpretate in functie de starile si scenariile interioare ale lui Raul Kusak. Niciun spectacol nu este la fel cu celalalt pentru ca dinamica povestii are de-a face cu doua personaje, reprezentate de Alina si de Raul, iar opiniile unui pianist, exprimate cu ajutorul pianului, sunt de multe ori surprinzatoare…

Aniversarea celui de-al 7-lea an al spectacolului “Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak” din anul 2019 va avea loc pe 25 aprilie 2019, de la ora 20:00, la Clubul Taranului din Bucuresti. Biletele sunt disponibile prin Entertix.ro si Myticket.ro. Dupa achizitionarea biletelor este necesara rezervarea locurilor la club (telefon 0213108048, dupa ora 12). Va rugam sa nu rezervati locuri fara sa fi cumparat in prealabul bilet. Numarul de locuri este limitat!

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles