GLASUL COPILARIEI
22
feb
GLASUL COPILARIEI
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
22 februarie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

 

GLASUL COPILĂRIEI

Un spectacol de Ani Crețu

Scenariul și muzica: Ani Crețu

Scenografia: Andrei Răduț

Muzica: Radu Mihalache


Cu: Daria Caraivan (Fetița), Ani Crețu (Mama), Oana Bănuță / Andreea Mera (Ursul), Alexandru Prica (Creionul), Julieana Drăghici (Radiera), Daniel Tudorică (Caietul), Camelia Andriță (Ascuțitoarea).

 

Recomandat copiilor peste 6 ani

Durata: 40 min

 

Spectacolul Glasul copilăriei privește tema copilăriei și oferă o radiografie a acestui univers, adresându-se părinților în opinia cărora copiii lor sunt mereu fericiți și lipsiți de griji.

 

Dar dacă stăm și ascultăm „glasul”, vom constata că lucrurile nu sunt deloc așa, pentru că și cei mici întâmpină probleme și dificultăți. De exemplu, privită prin ochii unui copil, o zi petrecută la școală poate părea mai complicată decât ne putem imagina.

 

În prima parte a spectacolului aflăm povestea unei fetițe care nu are încredere în sine. Devenim martori ai sentimentului ei de neintegrare: aflăm cum colegii râd de fetiță, cum doamna învățătoare nu îi dă posibilitatea să răspundă la întrebări. Descoperim astfel un personaj care trăiește frustrarea și neputința, iar lipsa de încredere în sine îi erodează personalitatea.

Partea a doua a spectacolului introduce o serie de obiecte, fiecare dintre acestea cu emoții, cu propria voceo radieră, un caiet, un creion, o ascuțitoare, un ursuleț de pluș. Iar ce ne spun și ne învață aceste obiecte aparent neînsemnate este pătrunzător și important, nu doar pentru copii, ci și pentru părinți.

Finalul ne ajută să conștientizăm că, de fapt, lucrurile nu sunt așa cum poate le-am perceput. Suntem unici, iar asta este tot ceea ce contează! Dar contează să îi ascultăm și pe cei din jurul nostru.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles