BENISE  – SPIRIT OF SPAIN
25
nov
BENISE – SPIRIT OF SPAIN
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Aleea Circului 15, Bucuresti
25 noiembrie 2018, Ora 19:00

Info eveniment

SPECTACOLUL  PREMIILOR EMMY CARE A FACUT TURUL GLOBULUI  AJUNGE LA CIRCUL METROPOLITAN BUCURESTI  IN perioada 23, 24 si 25 NOIEMBRIE 2018 de la ORA 19.00

“BENISE –SPIRIT OF SPAIN“ un spectacol de muzica si dans, pentru inima si sufletul oamenilor de toate varstele, culturile si gusturile muzicale!

Sub conducerea producatorilor Alexandro Magno (cunoscut pentru coregrafiile realizate in spectacolele lui Michael Jackson, Jenifer Lopez, Madona, Premiile Oscar) si  Nigel Dick (cunoscut pentru colaborarea cu Paul McCartney, Rolling Stone, Celine Dion) incendiarul show de flamenco numit si “The Latin Riverdance” -  Chicago courier news, “Bennissimo” –Chicago News, “Extreme Flamenco Fusion “ – Screen India, a patra productie a societatii spectacolelor Spectacular PBS ajunge in Romania, gazda fiind Circul Metropolitan Bucuresti.

Benise numit de presa international “Printul Chitarist Spaniol“ impreuna cu o trupa de excelenti  balerini de flamenco ne vor transpune intr-o calatorie romantica si exotica a muzicii si dansului care celebreaza focul, pasiunea si spiritul Spaniei. Cu o scenografie care-ti taie rasuflarea, punerea in scena si coregrafia inovatoare ofera dansului spaniol o imagine proaspata si stralucitoare.

Inarmat cu propria chitara spaniola, BENISE va conferi o nota proprie unor melodii clasice precum “Granada”, “Malaguena” , “Moonlight Sonata” , “Asturias“ si “Adagio” .

“Benise-Spirit of Spain“ este un spectacol de o frumusete uimitoare. Muzica, forta dansului, pulsatia scenica si dansatorii de exceptie mentin atentia publicului larg pe tot parcursul spectacolului. Miscarile corpurilor in ritm de flamenco ne vorbesc si ne povestesc, cu arta, cu vraja, cu “Ole!”.

Din punct de vedere vizual spectacolul este unic, impresionant. Luminile se amesteca cu ritmurile.

Show-ul este o aventura muzicala care include multe surprize, dintre care cea mai mare rochie de flamenco, cunoscuta in lume ca “ Rochia cu 1000 de trandafiri“.

Va asteptam sa fiti parte dintr-o poveste muzicala in care veti descoperi esenta dansului flamemco: o poezie a gratiei si a virtuozitatii, un dans al fericirii si bucuriei!

Nota: Circul Metropolitan oferă reduceri de 50% la bilete pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele cu reducere pot fi achiziţionate exclusiv pe baza documentelor justificative. La controlul biletelor, spectatorul trebuie să îşi dovedească calitatea de elev, student sau pensionar. În caz contrar, Circul Metropolitan poate refuza accesul acestuia, fără a rambursa contravaloarea biletului respectiv.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles