DUMINICA / SUNDAY - ONLINE - IN DIRECT
1
iul
DUMINICA / SUNDAY - ONLINE - IN DIRECT
ONLINE, Sibiu
1 iulie 2022, Ora 16:00

Info eveniment


Focus and Chaliwaté company
Belgia


Regia: Julie Tenret, Sicaire Durieux & Sandrine Heyraud

Distribuția: Sicaire Durieux, Sandrine Heyraud, Julie Tenret
Echipa tehnică: Léonard Clarys, Nicolas Ghion, David Alonso Morillo

Producție: Focus et Chaliwaté, 

Co-producție: Théâtre Les Tanneurs, le Théâtre de Namur, la Maison de la Culture de Tournai/Maison de la création, le Sablier – Ifs (FR), Arts and Ideas New Haven (Etats-Unis), Adelaïde Festival (Australie), Auckland Arts Festival (Nouvelle-Zélande), Théâtre Victor Hugo de Bagneux, Scène des Arts du Geste / EPT Vallée Sud Grand Paris et La Coop asbl | Une production déléguée du Théâtre Les Tanneurs. Une production associée du Théâtre de Namur et de la Maison de la Culture de Tournai/Maison de la création | Avec le soutien de la Fédération Wallonie-Bruxelles – Service du Cirque, des Arts Forains et de la Rue et de la Loterie Nationale, de Wallonie Bruxelles International (WBI), de la Bourse du CAPT, de la Commission Communautaire Française, de Shelterprod, du Taxshelter.be, ING et du Tax-Shelter du gouvernement fédéral belge | Avec l’aide de Escale du Nord – Centre Culturel d’Anderlecht, Centre de la Marionnette de Tournai, La Roseraie, Latitude 50 – Pôle des Arts du Cirque et de la Rue, Espace Catastrophe, Centre Culturel Jacques Franck, Maison de la Culture Famenne-Ardennes, Centre Culturel d’Eupen, La Vénerie, Le Centre Culturel de Braine l’Alleud, Le Royal Festival de Spa, Le Théâtre Marni, L’Escaut, Bronks, AD LIB Diffusion, AD LIB Production : Résidences au Libitum, LookIN’out et le Festival XS.


Aflat la intersecția dintre onirism și realitate, „Dimanche” conturează portretul ingenios și fragil al unei omeniri care e luată prin surprindere de forțele incontrolabile ale naturii. O familie se pregătește să își petreacă împreună duminica, dar pereții se cutremură, vântul puternic și ploaia vijelioasă se dezlănțuie mânioase, iar furtuna abia ce a început. În mijlocul acestui haos climatic, protagoniștii încearcă, în mod absurd, să ducă o viață normală. Astfel, „Dimanche” prezintă ingeniozitatea și încăpățânarea oamenilor în încercarea lor de a-și menține obiceiurile de zi cu zi, împingând totul la limita absurdului pentru a menține sentimentul de normalitate, în ciuda haosului provocat de dezastrul ecologic. Între timp, trei reporteri care călătoresc pentru a studia natura sălbatică își dau silința să documenteze cât mai bine apocalipsa. Cu puținul echipament pe care îl mai au, aceștia filmează ultimele ființe vii de pe Pământ: trei animale sălbatice pe cale de dispariție.


Spectacol nerecomandat celor sub 10 ani

Durata: 1h 20min

Data premierei: 30.06.2022

Titlul original: Dimanche

 

 
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles