Despre noi
Lansat pe 2 martie 2006, MyTicket este primul serviciu profesionist din Romania dedicat vanzarii online a biletelor de spectacol.

De la data lansarii, MyTicket a beneficiat de peste 2.000.000 de vizitatori interesati de cumpararea biletelor pentru o gama variata de spectacole, unele unice in Romania. Cateva exemple sunt: Madonna, Depeche Mode, Rolling Stones, Metallica, George Michael, Iron Maiden, Leonard Cohen, Shakira, Muse, Lenny Kravitz, Placebo, Buena Vista – The Havana Lounge, Sting, Jose Carreras, Massive Attack, Vonda Shepard, Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers, precum si festivalurile B’ESTFEST, Artmania, Coke Live, Stuffstock, Bucharest City Challenge.

Pe langa posibilitatea de a cumpara bilete de pe site, serviciu care asigura livrarea biletelor la adresa indicata de comparator, MyTicket mai pune la dispozitie si reteaua de magazine partenere, cu puncte de vanzare in locatii cheie din Bucuresti si din marile orase ale tarii.

MyTicket garanteaza siguranta atat cumparatorilor de bilete, cat si organizatorilor. Biletele MyTicket sunt pretiparite pe hartie termica cu o textura imposibil de copiat si cu elemente de siguranta care elimina posibilitatea fraudarii.

MyTicket ofera clientilor sai securitatea datelor cu caracter personal.
Compania MyTicket este inregistrata la A.N.P.D.C.P. pentru securizarea datelor cu caracter personal.
MyTicket prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra ("Date cu Caracter Personal") in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatilor de marketing si publicitate specifice derularii activitatii noastre.
Datele cu Caracter Personal vor fi colectate si prelucrate numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.
Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la Dvs. se refera la : nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si codul numeric personal. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege.

Echipa MyTicket este orientata in permanenta catre client si parteneri. In acest sens, incearca mereu sa imbunatateasca experienta pe care clientii o au cu site-ul. Astfel, reusim mereu sa oferim cele mai bune rezultate partenerilor.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles