12 ANI DE GAIA PE PISTA DE DECOLARE
29-30
sep
12 ANI DE GAIA PE PISTA DE DECOLARE
Romaero, Bucuresti
29 - 30 septembrie 2018, Ora 22:00

Info eveniment

Cel mai așteptat și neașteptat eveniment din România, organizat în premieră de Gaia pe pista de decolare de la RomAero, printre avioane, cu picioarele pe pământ și cu mintea în aer.

 

Doamnelor și domnilor, bine ați venit să sărbătorim 12 ani de Gaia la bordul aeronavei noastre pe ruta Gaia - Forever Love. Zborul va dura aproximativ 8 ore. Vă reamintim că la bordul aeronavei noastre fumatul este permis. Vă rugăm să nu vă cuplați centurile de siguranță, ci dimpotrivă, să vă plimbați și să dansați pe toată durata cursei prin toate zonele în care accesul este permis. Nu este nevoie să identificați ieșirile de urgență, pentru că Gaia a făcut posibil zborul în aer liber. Vă rugăm și chiar insităm să lăsați parasolarele ridicate, pentru a vă putea bucura de priveliștea oferită de avioanele din jurul dumneavoastră. Volumul va fi dat maxim pe toată durata cursei, pentru ca dumneavoastră și ceilalți pasageri să vă puteți bucura de cea mai bună muzică a tuturor timpurilor. De asemenea, vă rugăm să nu închideți măsuțele decât în cazul în care, spre dimineață, vă hotărâți să plecați acasă. În caz de ploaie, echipajul vă recomandă să folosiți hangarul care poate adăposti peste 6000 de persoane.  Vă mulțumim că ați ales compania noastră, pentru că și NOI ne bucurăm de compania dumneavoastră. Vă garantăm și vă dorim un zbor memorabil!

 

Note to self: Gaia îți aduce cerul la picioare!

Dress code: Alb. Bleu. Albastru.

Music & Emotions by Mihai Leonte

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles