LACUL LEBEDELOR – MOSCOVA
11
nov
LACUL LEBEDELOR – MOSCOVA
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
11 noiembrie 2018, Ora 19:30

Info eveniment

SPECTACOLUL EXTRAORDINAR “LACUL LEBEDELOR” CU PARTICIPAREA EXCEPTIONALA  A PRIM SOLISTILOR DE LA  TEATRUL BOLSHOI SI TEATRUL COROANA BALETULUI RUSESC DIN MOSCOVA

11 NOIEMBRIE 2018, SALA PALATULUI, ORA 19.30

 

“Lacul lebedelor”, primul balet al lui Tchaikovsky si cel mai apreciat balet al tuturor timpurilor revine pe scena Salii Palatului intr-o distributie de exceptie  pe 11 noiembrie 2018, ora 19.30.

De aceasta data ne vor incanta primi solisti ai Teatrului Bolshoi , Anghelina Vlashinets si Ivan Alekseev acompaniati de solisti ai Teatrului Coroana Baletului Rusesc din Moscova.

Povestea printului Siegfried si a printesei Odette este magistral interpretata sub indrumarea coregrafului Anatoly Emelianov, dupa coregrafia clasica a lui Marius Petipa.

Anatoly Emelianov este director si fondator al Teatrului Coroana Baletului Rusesc din Moscova in 2002, aceasta devenind in scurt timp una dintre cele mai respectate companii de balet din lume.

“Lacul lebedelor” este un spectacol inegalabil jucat pe marile scene ale lumii inclusiv in Zambia si Kenya. Luxurianta productie aduce pe scena 35 balerini in costume spectaculoase.

ANGELINA VLASHINETS
Nascuta la Moscova, n 2008 a absolvit Academia de coreografie din Moscova (clasa pedagogului Irina Procofieva) si a fost angajata in trupa de Balet a Teatrului Balshoi. Tot in acest an in  Soci, Rusia a obtinut premiul intai la concursul international "Tanarul balet al lumii",  organizat de coregraful nr.1 al Rusiei,, maestrul de talie mondiala Iurii Grigorovici. Joaca pana in prezent numeroase roluri in spectacolele Teatrului Balshoi.

IVAN ALEXEEV

Nascut in Voronetz in 2005 a absolvit cu mentiune Scoala de coregrafie din Voronetz (pedagog Ludmila Sâciova) si a fost angajat in Trupa de balet a teatrului din Voronetz. A jucat mai multe roluri, inclusiv printul Siegfried din "Lacul lebedelor". In 2007 efectueaza cu Teatrul un  turneu in Statele Unite unde a fost inalt apreciat in ziarul "New York Times".
In 2008 a obtinut premiul al treilea la concursul international "Tanarul balet al lumii" care s-a desfasurat in Soci, Rusia.
Din 2011 este angajat in trupa de balet a Teatrului Balsoi unde pana in prezent joaca in diferite spectacole ce fac parte din repertoriul Teatrului.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles