Best of O DATA-N VIATA
17
nov
Best of O DATA-N VIATA
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
17 noiembrie 2018, Ora 19:00

Info eveniment

Surpriza de proporții pentru fanii

“ O DATĂ-N VIAȚĂ “

 

Accesul în spațiul de spectacole se face până la ora începerii concertului și pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneză EXCLUSIV, numai în cazul amânării sau anulării spectacolului. NU SE FAC EXCEPȚII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

 

Prezentatoarea Iuliana Tudor le dă o veste bună fanilor “ O DATĂ-N VIAȚĂ “. Iată ce se va întâmpla:
Pe 17 noiembrie, vestita emisiune se va transforma într-un spectacol live pe scena Sălii  Palatului, astfel ca, IULIANA TUDOR ne spune rețeta spectacolului:
Se iau personalităţi din domeniul muzicii românești, se adaugă dans popular și se presară cu grijă trei condimente: sensibilitate, originalitate şi umor. Se lasă puţin la dospit. Când totul capătă o tentă fină de divertisment folcloric, se bagă în cuptor şi se lasă la foc mic până ia forma spectacolului “Best of O DATĂ-N VIAȚĂ”. Se serveşte LIVE LA SALA PALATULUI, cu participarea extarordinară: Nicolae Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Floarea Calota, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Paula Seling, Vlad Mirița, Matilda Pascal Cojocărița, Petrică Mâțu Stoian, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Alexandra Ungureanu, Aurelian Temișan, Ionuț Ungureanu, Niculina Stoican, Cornelia și Lupu Rednic și invitați surpriză.

SPECTACOLUL e pigmentat de scenetele umoristice cu Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză, Marius Rizea si Sorin Frâncu, şi, mai ales, de inimitabilele intervenţii ale Orchestrei "Lăutarii", condusă de maestrul Nicolae Botgros.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles